Tuesday, August 11, 2009

Marketing σε μια παραδοσιακή έννοια ήταν πάντα να γίνει με μια διαφήμιση είτε στην εφημερίδα, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Όντας στην ψηφιακή εποχή, οι προσπάθειες να γίνει από την εμπορία μετάδοση του μηνύματος ότι δεν είναι διαφορετική. Είναι μόλις γίνει λίγο πιο υψηλής τεχνολογίας η οποία συνεχίζει να συμβάλουν στην πωλήσεων.
Οι επιχειρήσεις που θέλουν να πουλήσουν κάτι στην αγορά, χρειάζονται 2 πράγματα. Το πρώτο είναι το προϊόν να πωλείται το οποίο αργότερα θα διανεμηθεί. Το δεύτερο είναι εμπορίας που αποτελεί το όχημα που χρησιμοποιείται για να μεταφέρει το μήνυμα ότι για τον καταναλωτή, ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν την ύπαρξή της τότε είναι που αγοράζεται.
Ένας τρόπος για την ταχύτερη τρόπους εμπορίας σήμερα είναι οικοδόμηση ενός δικτυακού τόπου. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να το κάνετε αυτό, εδώ είναι μερικές συμβουλές που χρειάζεται να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε.
1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να καθοριστεί ποιο είναι το πρόσωπο που θέλει να κάνει. Το προϊόν πρέπει να συμπληρώσουν την ανάγκη ότι οι πελάτες θέλουν τώρα. Θα πρέπει να παρέχει μια λύση του είδους που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής, είτε στο σπίτι ή στην εργασία.
2. Το επόμενο είναι να κάνει τη σωστή έρευνα. Αν η επιχείρηση έχει κάνει με μια ομάδα ατόμων ή μια ενιαία ιδιοκτησία, το καλύτερο είναι να ιδέες για το καλύτερο όνομα για την επιχείρηση. Θα πρέπει να είναι συναρπαστικός και θα είναι εύκολο να θυμόμαστε από τους ανθρώπους. Δεδομένου ότι υπάρχουν πιθανώς άλλοι άνθρωποι που έχουν στο επιχειρηματικό πλέον και ότι είναι πιθανό ότι το όνομα τομέα που έχει ήδη ληφθεί, το καλύτερο είναι να σκεφτεί κανείς τα ονόματα των πολλών, σε περίπτωση που δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί.
3. Ένα προϊόν καλής ποιότητας, θα πρέπει να πωλείται σε μια αξιοπρεπή τιμή. Μερικές φορές, μία καθιστά το προϊόν είναι ήδη διαθέσιμες στην αγορά. Για να είναι ανταγωνιστική, πρέπει να υπολογίσετε έναν τρόπο για να πεισθούν οι πολίτες ως προς το γιατί το προϊόν είναι καλύτερο από τα άλλα ηγετικά σήματα διαθέσιμα. Τι χαρακτηριστικά έχουν κάνει ότι δεν τον ανταγωνιστή; Αυτό που καθιστά μοναδικό το οποίο δεν είναι μόνο για το προϊόν, για το χέρι, αλλά το ότι αυτή η υπηρεσία μπορεί να δώσει και?
4. Ακριβώς όπως και με συνήθεις εμπορικούς, πρέπει κανείς να αποκτήσει τον κατάλληλο εξοπλισμό και μηχανήματα για την δουλειά. Αυτά μπορεί να είναι εμπόρευμα που είναι είτε φυσική ή ηλεκτρονική παραγγελία και ένα online σύστημα. Για να είναι επιτυχής, θα πρέπει να είναι βέβαιοι ότι τα αγαθά που ο πελάτης θα μπορεί προκειμένου να παραδοθεί στην ώρα του. Αν υπάρχουν προβλήματα, με την υποστήριξη πελατών προσωπικό ή το σύστημα θα πρέπει να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε αυτό.
5. Χρειάζονται χρήματα για να κάνουν περισσότερα χρήματα, ώστε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το τι πρέπει να δαπανηθεί. Με τη θέση σε αυστηρούς ελέγχους από την άποψη των δαπανών και την παρακολούθηση της ισχύουσας ισορροπίας διατηρώντας παράλληλα το ίδιο επίπεδο ποιότητας εξοικονομούνται χρήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλα πράγματα.
6. Με τα πάντα στη θέση του, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την προώθηση του site. Ένα email μπορεί να φίλους σχετικά με το χώρο και το τι προσφέρει αυτό τότε και εγώ θα είναι επίσης να διαβιβαστεί και διαφημίζονται σε άλλους. Μια άλλη είναι αυτά που παρουσιάζει στην ιστοσελίδα e-zines ή ηλεκτρονικά περιοδικά για να πετύχετε περισσότερα πελατών κυκλοφορίας. Η επιχείρηση μικρή ή μεγάλη, πρέπει να έχουν το δικαίωμα μέσα που διατίθενται για την μετάδοση του μηνύματος προς τους πολίτες και την οικοδόμηση μια ιστοσελίδα ή ένα site map, απαιτεί χρόνο. Κάποιος μπορεί να το κάνει μόνη της, αν το πρόσωπο αυτό γνωρίζει πώς να το κάνετε αυτό, λάβετε επαγγελματική βοήθεια ή απλώς ξεκινήσει από τα βασικά και να μαθαίνουν από το μηδέν.
Μέχρι στιγμής η πιο εύκολη λύση γνωρίζω, είναι να έχουμε Top Κατάταξη Website σχεδιασμό την επιχείρησή σας μία ολοκληρωμένη λύση για να σας φέρει στην ψηφιακή χιλιετία χωρίς σπάσιμο της τράπεζας!

No comments:

Post a Comment